Skip to main content

Hírek, események

SZJA 1% felajánlása egyesületeink részére, 2024

Kedves Barátunk!

Köszönjük a személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlását a korábbi években, valamennyi Jóga a Mindennapi Életben egyesületünk nevében. Az idén is szükségünk van az SzJA 1% felajánlásokra a továbbműködés érdekében.

Kérjük támogasd a Jóga a Mindennapi Életben Rendszer lakóhelyedhez legközelebbi egyesületét, illetőleg magyarországi központját, valamint a Hindu Mandirt a személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával, illetve azzal, hogy ismerőseidnek is eljuttatsz egy-egy példányt a rendelkező nyilatkozatból.

Non-profit, civil, szabadidősport szervezetünk a jóga ősi módszerével kínál segítséget a mindennapi élethez, a test az elme és a lélek egészsége által. Fő tevékenységünk a jógaórák, jógabemutatók, jógatáborok szervezése, természetjárás, vegetárius életmód népszerűsítése, mely a jógaoktatók önkéntes munkáján alapul. Az egyesüleink fenntartásához szükségünk van az SzJa 1%-ának felajánlására is, amelyet ezúton is köszönünk.

A Jóga a Mindennapi Életben országos központjának adószáma:
19804620-1-42  --  Jóga a Mindennapi Életben Swamiji Magyarországi Egyesülete

Adód vallási közösségek részére felajánlható második 1%-ával a hindu vallási közösséget támogathatod:
Technikai szám: 0303    OM Vishwa Guru Deep Hindu Mandir

A Jóga a Mindennapi Életben Rendszer nonprofit tevékenységéről, és az SzJA 1% felajánlások fogadására jogosult egyesületeinkről az alábbi tájékoztatót állítottuk össze:

JME2021 1JME2023 2 JME2021 3

(Pdf-változat)

Az SZJA 1+1%-os felajánlásodat beadhatod elektronikusan, ügyfélkapun keresztül, illetve papír alapon is eljuttathatod a NAV-hoz, postai úton vagy személyesen valamelyik NAV irodában leadva. FONTOS! Ha postai úton adod fel, akkor a lezárt borítékot a leragasztást keresztezve alá is kell írnod!

Itt találsz letölthető útmutatót az adóbevallás és az 1%-os nyilatkozat kitöltéséhez, illetve elektronikus vagy papír alapú benyújtásához.

A papír alapú rendelkezéshez:
- 1%-os rendelkező nyilatkozat a lakóhelyedhez közeli jógaegyesület (civil kedvezményezett egyesületi adószám ezen még kitöltendő!) + 1% a Hindu Mandir részére letölthető ITT(!)
- 1%-os rendelkező nyilatkozat a Jóga a Mindennapi Életben Swamiji Magyarországi Egyesülete + 1% a Hindu Mandir részére letölthető ITT(!)
A nyilatkozatok bármelyikét választod, azon a saját adószámodat (az adózó azonosító jele - rovatban) kötelezően ki kell tölteni.

Segítségedet, adó-felajánlásodat előre is köszönjük !

Hari OM!

Nagy Ervin
Abhayanand
elnök

Józsefvárosi SC Jógaközpont
tagsága és elnöksége nevében

Pin It