Hírek, események

Filmek

Swamiji újévi üdvözlete

 Ide kattintva tekinthető meg Paramhans Swami Maheshwarananda, a "Jóga a mindennapi életben" rendszer megalkotójának újévi üzenete. Az újévi program helyszíne, a nepáli Pokhara városban levő Shiva-templom volt, ahova a helyi tanítványokon kívül a világ minden pontjáról érkeztek Swamiji tanítványai. Az újévi üzenet magyar fordítása alább olvasható.

Swamiji újévi köszöntője

Paramhans Swami Maheshwarananda újévi üzenete, 2011. december 31.

Kedves Mindannyian!

Minden jót kívánok Nektek és nagyon boldog, eredményes Új Évet, Isten áldjon meg Benneteket jó egészséggel, békével, harmóniával és spirituális fejlődéssel!

Ez az áldás akkor lesz hatásos s számotokra, ha elfogadjátok, hogy mostantól jártok Szatszangra, fejlesztitek a spirituális gondolkodást, kitisztítjátok a negatív gondolatokat. Akkor valóra válnak szavaim, a Legfelsőbb Áldása hatásos lesz, egyébként pedig a szenvedés vár mindenkire, akiben düh, gyűlölet, féltékenység van -- azesetben nem lehetséges! Meg kell tisztítanunk az anthakarana-kat (mana, buddhi, chitta, ahamkara)!

Minden jót kívánok és isteni áldást hozzá! Imádkozom a Legfelsőbbhöz, hogy a Ti vighyanamaya khosa-tokban, anandamaya khosa-tokban és manomaya khosa-tokban fejlődjön ki az összes pozitív és szattvikus vritti, pozitív és szattvikus energia!

Ezzel kívánok Nektek, még egyszer, boldog 2012-es évet! Isten áldjon meg Benneteket!

Deep Narayan Bhagvan Ki Jay!
Deweshwar Mahadewa Ki Jay!
Madhav Krishna Bhagvan Ki Jay!
Satya Sanathana Dharma Ki Jay!

Pin It

Jóga a mindennapi életben © 1998-2018 Minden jog fenntartva.