Hírek, események

Filmek

Az "élet tudománya" a gyakorlatban -- rövidfilm

Muktamani (Claudia Matejovsky), a Jóga a Mindennapi Életben Ayurveda Akadémia vezetője 2014. május 1-jén nagysikerű ayurveda workshop-ot tartott Budapesten. Az itt megtekinthető filmrészlet egy egészséges reggeli előtti ital készítését mutatja be.

Muktamani (Claudia Matejovsky), a Jóga a Mindennapi Életben Ayurveda Akadémia vezetője 2014. május 1-jén nagysikerű ayurveda workshop-ot tartott Budapesten.  Az itt megtekinthető filmrészlet egy egészséges reggeli előtti ital készítését mutatja be.

2014 05 01 ayurveda 1

A jóga és az ayurveda a teljes védikus tudás integráns részei. Együttesen egy holisztikus tudományt képviselnek, amely lehetővé teszi az ember egészséges, aktív és kreatív életét, segít beteljesíteni a dharmánkat, életünk isteni célját.

 VISWAGURU MAHAMANDALESHWAR PARAMHANS SWAMI MAHESHWARANANDA (SWAMIJI) a "Jóga a Mindennapi Életben Ayurveda Akadéma" megalapításával india még egy gyöngyszemével gazdagította a "Jóga a mindennapi életben" Rendszert.

 Az Akadémia tudományos igazgatója PROF.DR. S.P. SARDESHMUKH, a Wagholi-i (Puna, India) Ayurveda Kórház és Kutatóközpont igazgatója.

Az Akadémia ügyvezetője CLAUDIA MATEJOVSKY (MUKTAMANI), okleveles JMÉ oktató, 2012. márciusában már nagysikerű hétvégi ayurveda programot tartott Budapesten, "Ayurveda -- az élet tudománya" címmel.

A mostani, 2014. május elsejei program ennek az előadássorozatnak volt a folytatása. Ezen a gyakorlati programon számos fontos ayurvedikus étel, ital és egészségre jó hatású keverék elkészítését tanulhattuk meg és mindezeket meg is ízlelhettük. Muktamani elmagyarázta a fűszerek, zöldségek és gyümölcsök jellegzetességeit, hatásait. Gyakorlati tanácsokat kaptunk az egészséges napirend megvalósításához. Muktamani bemutatta az ayurvedikus önmasszás (abhyanga) helyes végrehajtási módját is. A workshop végén gyógyító zenét hallgattunk, majd elfogyasztottuk az ayurvedikus receptek szerint készült egészséges ebédet. A programot egyéni tanácsadás zárta le.

2014 05 01 ayurveda 2

 

Pin It

Jóga a mindennapi életben © 1998-2020 Minden jog fenntartva.