Skip to main content

Hírek, események

Hétvégi jógaprogram és faültetés Vépen

Vép, 2019. december 13-15.

A "Jóga a mindennapi életben" Rendszer gyakorlói számára decemberben nem csak a Karácsony az egyetlen ünnep. A vépi jógahétvégén megemlékeztünk Sri Deep Narayan Mahaprabhuji mahasamadhi-járól. Mahaprabhuji, a "Jóga a mindennapi életben" Rendszer Nagymestere 1963-ban, 135. éves korában hagyta el a fizikai testét. Mahaprabhuji egész életét minden élőlény szolgálatának szentelte. Példájával és szavaival átadta mindenkinek, aki Őhozzá jött, a SAT SANATAN DHARMA Legfelsőbb Igazságát -- függetlenül az illető nemzetiségétől, vallásától, nemétől és társadalmi helyzetétől.

2019 12 15 Vep

A jógahétvégén a spirituális ünneplésen kívül, az ászana, pránajáma és meditáció gyakorláson kívül két békefa szertartásos elültetésére is sor került. Egyiket Vép város központjában, másikat a Vépi Mezőgazdasági Szakiskola parkjában ültettük el, Kovács Péter polgármester, Szijj Vilmos alpogármester és Hollósi éva, a Szakiskola igazgatója részvételével.

A szép jógahétvége után Vishwaguruji Indiába utazott, ahol az ottani tanítványai már nagyon várják az érkezését.

Részletes képes beszámoló: https://www.vishwaguruji.org/news/481-weekend-seminar-and-planting-of-peace-trees-in-vep-hungary

 

Pin It